Helgen

I fredags jobbade jag 6.45-15.45, sen åkte jag hem å åt god mat med familjen, sen åkte jag å Jennie på fest i lagga. De var helt okej. :) igår vaknade jag vid nio, åkte in med mamma till stan vid tio. Blev ett par nya jeans :) sen åkte vi hem till mormor å morfar och fikade, sen tog jag å Tess bussen hem till Elin sen kom majsan också, vi åt tacos å bakade kladdkaka. Sen satt vi mest å pratade å skrattade. Sen åkte jag, Tess, Elin, Emil å Jocke hem till Tess. Jag va hemma vid tre :)

Idag har jag inte gjort ett skit, duschade när jag vaknade och sen dess har jag suttit å kollat på film med mamma. Ikväll blir de Wallander och godis tror jag, en perfekt söndag!


torsdag

Igår efter praktiken åkte jag å min bror hem till farmor och åt middag och kolla massa gamla kort och hade de mysigt :) sen kom jag hem vid halv sju och då åkte jag hem till tess med jocke en stund. Sen gick jag å la mig vid nio.

Idag jobbade jag 06.45-15.00 sen åkte jag till tandläkaren vid fyra och fixa lite :) Nu sitter jag å kollar på Copycat singers med mamma  :)   Imorgon jobbar jag samma tider som idag, och efter de vet jag inte vad som händer! På lördag ska jag iallafall hem till min älskade vän Elin å käka lite middag och så. :)

Helt sluuut

Nu är jag hemma från praktiken, är helt slut i både kropp å huvud efter den här dagen, har haft väldigt mycket att göra idag.. Efter praktiken så träffade jag Elin en stund, vi pratade om helgen, sommaren å framtiden. Alltid lika roligt! :) nu har jag precis ätit och gjort i ordning matlåda så nu ska jag duscha å sen ska jag tamefan sova. Lovar att jag kommer sova innan åtta ikväll.

Imorgon jobbar jag 06.45-15.45 igen, de gör jag varje dag fram till fredag. Sen kommer de bli riktigt skönt med helg! :) nej nu kallar duschen, puss!


06.24

Hello, gick upp fem imorse å åt frukost fixa mig lite snabbt å sen gick jag ut till bussen som gick 06.14 från mig, så nu sitter jag på bussen till praktiken. Slutar 15.45 idag sen ska jag nog träffa Elin en snabbis :) Menmen nu ska jag sova en stund på bussen! Pussis


ledig

Hola! Idag har jag varit ledig rätt så skönt, imorgon börjar jag 6.45 och slutar 15.45, :) Jag trivs som fan på Björkgården där jag praktiserar. Så himla kul med praktik! :D love it.

Menmen, idag har jag varit i stan med mamma vi handlade mat på coop och sen gick vi å växlade pengar tills vi ska till Gran Canaria, det är långt kvar men vi växlade nu när Euron ligger lågt i värde :) sen gick jag till Darkwell och böt tungpiercing, ^^ nu har jag precis bakat en kaka, och ikväll ska jag nog inte göra så mycket, ska nog plugga lite körkortsteori. Får se hur kvällen slutar helt enkelt!

nu har jag en sån här, den rosa :) men jag ångrar mig redan nu att jag inte köpte den ljusblåa eller den vita.

-

Hello again, helgen har varit helt ok. Varit med min älskade vän Elin, helt sjukt vad jag älskar henne! Vad skulle jag göra utan henne? Menmen, jag å elin hr bestämt oss för att vi ska flytta upp till gävle när vi gått ut skolan. Vi ska bo i en 3a tillsammans och ha de aldelless underbart! Om jag längtar? Jo de kan man ju säga, haha.


Imorgon börjar jag 7 och slutar 15.00 tror jag de va, och då ska jag in till stan å byta piercing i tungan och sen kanske gå till skolan och fixa lite mer bussbiljetter :) pusss



Hundvakten Olivia

Igår praktiserade jag till klockan 21, efter de träffa jag Jocke, Elin, Tess, Kalle, Linda, Rebecka, Patrick å Max. Vi gjorde inte så jättemycket faktiskt, åkte runt i bilarna mest å kollade in något läskigt slott.

Vaknade vid 10 idag å nu sitter jag och myser under en varm filt i soffan. Ikväll blir de lugnt för mig, ska upp till Olle och vara hundvakt åt fem små hundvalpar! Hihi. De värsta är att jag ska sitta i ett stoooort hus helt alone.. Är ju mörkrädd ja, men får se hur de slutar :)

Bilden är på hundvalparna för ungefär 2 veckor sen.


Praktik..

Nu har jag valt ledig i två dagar från praktiken, rätt skönt faktiskt. Under dom två dagarna har jag varit med Therese och jocke. Imorgon jobbar jag 15.30-21.00. Alltså till nio på en fredag, inte riktigt okej men what to do? Efter praktiken ska jag,Elin,Jocke,Therese,Patrick och Max till något övergivet hus å kolla lite, de sägs att de spökar där så får se hur de slutar ;)

På lördag ska jag kanske vara hundvakt uppe hos Olle medans han är på fest, om inte så ska nog jag å Elin hitta på någe :) nej nu ska jag sova, godnatt på er!


ett mål till sommaren

Jag har bestämt mig nu. Jag ska sluta äta godis, efterrätter, kolhydrater. Fram till sommaren, jag vet att de kommer bli riktigt jävla svårt för mig, alla som känner mig vet att jag älskar mat och att jag är värsta godisråttan som finns. MEN, jag ska klara det. Och varför jag skrivet det här? Jo för att då har jag de liksom skrivet, då känns de ännu mer som att jag måste hålla det. Jag ska även börja träna. Typ ut å springa två dagar i veckan och cykla på spinningcykeln som vi har här hemma.

Målet med det här är dels att jag vill få plattare mage, och dels för att få upp konditionen och att må bättre liksom :)



typ såhär vill jag att min mage ser ut..

första dagen på praktiken

Idag var de första dagen på praktiken, haha eller ja.. Jag åkte dit, fick rundvandring och sen fick jag åka hem igen. Så var där i ungefär en halvtimme, värt... Menmen, så jag tog bussen in till stan å käka lunch och sen gick jag till Darkwell å visa upp piercingen, dom tyckte den såg bra ut och dom sa att jag skulle komma tillbaka om en vecka och byta piercing :) Sen klippte jag luggen lite snabbt på Ragdolls, så chittchatta lite med Helen om allt och inget (min frisör).


Förresten!!! min mormor å morfars grannar ska vara med på "Arga Snickaren" , så när jag va där idag så träffa jag honom! AWESOME! även fast han kanske inte är såååå känd så kändes de coolt som fan :D




Imorgon är första riktiga dagen på praktiken och jag jobbar kväll, JIPPIE! börjar 15.30 och slutar 21.00... Jaja, nu ska jag kolla på björn bröder och sen äta mat! Puss

Söndag

Igår va jag som sagt hemma hos Elin, vi åt tacos och fixade oss innan Rasmus kom :) sen satt vi å körde ölspelet, sen kom Pontus lite senare på kvällen, vi hade trevligt å de kanske blev lite för mycket dricka.. Menmen, vid fyra kom jag i säng. Sen vaknade jag vid tio igen, och då gick jag upp å pratade med Elin sen vid ett åkte jag bussen hem och sen dess har jag suttit hemma och kollat på awkward på MTV :D

Snart ska jag äta å efter de ska jag hem till Jennie :)


Bussen

Sitter just nu på bussen hem till Elin, vi ska som sagt laga mat å dricka lite vin ikväll :) sen hoppas vi på att någon säger att de är fest ikväll, så om de är någon som vet en fest så hör av er! Hör av mig imorgon, hihi.

Fick bli en gammal bild på mig..


Fredaaaag

Fyfan så skönt med fredag, ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Imorgon däremot ska jag hem till min fina vän Elin, vi ska laga mat å dricka lite vin. Det ser jag fram emot! Nej nu ska jag slå på en film tills någon berättar vafan som händer ikväll!

Bjuder på en bild på en riktigt snygging ;)


praktik

Idag har skolan gått ganska fort faktiskt, haft tre lektioner och fick sluta 14.00, så de va ganska okej :) Idag fick jag ett mejl från min praktikplats också, fick typ sämsta schemat någonsin.. Slutar fan 21.00 på fredagar :(( Jaja, ska börja laga mat nu sen ska jag hoppa in i duschen sen blir de en myskväll med min underbara familj tror jag! <3

På g hem

Efter en helt galen helg i Söderhamn är nu jag å Tess på väg hem. Just nu är vi i Gävle å väntar på tåget som går om 2 timmar.. Haha den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller? Jaha, i torsdags när vi kom upp så åkte vi hem till Annas kompis Andres å kolla på film, sen i fredags va vi på krogen och efter de å en efterfest till 6 på morgonen.

Och igår va vi på hemmafest till 7 på morgonen, så har inte blivit så mkt sova, Menmen. Skriver mer när jag kommer hem. Pusss!


1 dag kvar

Idag mår tungan lite bättre haha.. Menmen, igår var jag hemma hos Elin å vi kolla film och hade de mysigt. Jag fick min födelsedagspresent av henne också,säger bara ett ord: haha! Var hemma vid ett och då la jag mig i sängen och kollade på Rasmus på luffen.

Idag ska jag hem till mormor en snabbis, sen ska jag packa hel dagen typ. Jag å Tess åker ju till Söderhamn imorgon och blir borta till söndag. :)


Bjuder på en bild på mig, Gunilla och Julia <3


Aj..

Idag piercade jag ju tungan som sagt, och de gjorde absolut inte ont. Men nu efteråt gör de ganska ont, men de jobbigaste är att jag inte kan äta :( åååh. Jag kommer avlida om jag inte får mat. Jag som älskar mat liksom. Haha..

Jaja, får helt enkelt överleva på fil å kräm typ.. Ikväll blir de kolla film och sova!


18 år

Som rubriken lyder fyller jag 18 år idag. Helt sinnes! Men iallafall, igår var jag på fest i almunge, helt okej var de. Men som vanligt slagsmål å en jävla massa fylla. Efter festen sov jag hos min älskade Elin! Åkte hem idag vid tolv å nu sitter jag å väntar på att gästerna ska komma :)

Imorgon får jag min efterlängtade tungpiercing! Fan så jag längtar, men är ändå nervös. Menmen bara å bita ihop!


RSS 2.0