Sorry

Förlåt för dålig uppdatering, men man orkar inte riktigt blogga nu på lovet. Men under dagarna som gått så har de inte hänt så mycket, förutom att jag kört halkbana å de gick bra så de är skönt att de är ut världen.

Idag ska jag in till stan å träffs Gunilla, Karolina å julia, vi ska gå runt på mellandagsrean och sen äta lunch tillsammans, kommer bli mysigt <3

Om 3 dagar fyller jag 18 år... Heeeeelt sjukt! Och om 4 dagar tar jag hål i tungan! :D och om exakt en vecka sitter jag å Tess på tåget upp till Söderhamn! Awesome!! <3

Måste springa till bussen nu, puss!! Bjuder på en bild på en av Olles hundvalpar!


Julafton & juldagen

Igår var de julafton, så de börja med att mormor å morfar kom hit på julfrukost och sedan åkte jag och pappa in till farfars grav. ( god jul farfar<3) sen vid tre kom hela släkten på mammas sida och firade jul här. Vi åt god mat, öppnade julklappar och åt ännu mer. Jag fick tungpiercing, en bil-stereo, pengar, kläder. Och lite mer saker :)

Idag ska vi upp till Olle och fira juldagen som vi alltid har gjort, varenda år. Den enda skillnaden idag är att Mona inte kommer vara med... Så de blir väl lite sorgligt, tårarna kommer väl fram också antar jag. God jul på dig älskade Mona <3



Jullov!

Idag hade vi världens mysigaste avslutning! Åh, helt sjukt hur mycket jag älskar min skola och min älskade klass! Det enda dåliga med avslutningen är att vi va tvungna att säga hejdå till världens bästa rektor.. Han har skaffat nytt jobb på en ny skola :/ Menmen, life goes on.

När jag kom hem så sov jag någon timme, sen gick jag hem till jennie å vi laga mat och baka. Sen gick vi upp till gunsta och träffade Christopher och Rasmus. Och nu sitter jag hemma och kollar på Jerry Springer. :)

Orkar inte skriva något mer... Pussss


Tisdag

Idag åkte jag till skolan som vanligt, hade muntligt nationella i engelska, fick VG-, är faktiskt rätt nöjd med de. Slutade halv fyra, då gick jag till mammas jobb å åkte och handla med henne. Sen åkte jag hem och åt, sedan bakade jag eftersom vi ska ha fika med oss på avslutningen imorgon.

Som sagt har vi avslutning imorgon, går 08.30-11.00 ungefär. Skönt med kort dag, men de blir väl bara massa mys med klassen sista dagen innan lovet. Kommer faktiskt sakna klassen.. haha

Nu ligger jag i min brors hus å kollar film. Efter filmen blir de till att sova!

Ps. Bara 4 dagar kvar till julafton, och bara 12 dagar kvar tills jag blir 18!!


Bara två dagar kvar

Idag började jag halv nio och slutade halv fem.. Sista lektionen så gjorde jag ett omprov i matten och jag klara de! Så jävla skönt att ha de ur världen, på omvårdnaden så fikade vi å vår lärare berättade historier från sitt liv som sjuksköterska.. Haha har nog aldrig skrattat så mkt åt en lärares historier. Menmen, nu sitter jag hemma och har precis ätit mat! Ikväll väntar plugg å sen film.


Det är bara två dagar kvar tills jag tar lov. Fyfan så skönt säger jag bara!


Sängen

Igår var jag ju hemma hos tess med massa roligt å trevligt folk. Haha ja kvällen slutade ju som den gjorde, men inga detaljer här inte.. Menmen de va riktigt trevligt, blev en sen kväll också, kom väl i säng vid fyra.

Idag har jag bara slappat och sagt hejdå till Söderhamns - folket :/ men får träffa dom snart igen! Jag å Tess har bestämt att vi ska ta tåget upp dit helgen efter nyår så de ska bli kul :D nu på kvällen har jag varit med Jennie. Vi spelade spel å skratta som vanligt, sen gick vi ut å träffade Jocke och Rasmus en sväng.

Nu ligger jag i sängen och kollar på jägarna tills jag somnar :) pusssss


*

Bilden skulle egentligen varit i förra inlägget... Haha


Lördag

Igår var jag som sagt hemma hos Jennie, vi tog bussen in till stan och köpte massa gott, redbull, godis, ben & jerrys och massa annat! Sen satt vi och nörda tv-spel hela kvällen typ. Och sen satt vi och prata en hel del också. Kvällen slutade vid halv två då jag gick hem och sov.

Nu ska jag snart åka med mamma in till stan å handla och lite sånt, senare ikväll ska jag hem till Tess och träffa massa trevligt folk!

I torsdags så var jag förresten hemma hos pappas kompis Olle. Hand hund har precis fått hundvalpar! Så söööööta. <3


Friday

Så himla skönt med fredag, idag på idrotten så fick vi prova på breakdance, kan bara säga att jag såg väl ut som en flodhäst som låg å snurra på golvet.. haha. Slutade kvart över två idag, så då åkte jag hem och nu sitter jag här å väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta :) efter maten ska jag hem till Jennie och ha en tjockis-kväll! Kan vi behöva.

Imorgon ska jag hem till Tess å supa! :D


Kärlek är som en vässad kniv, i fel händer tar den liv

Idag slutade jag ju som sagt klockan fyra, efter de tog jag en promenad med Gunilla. Sedan skildes vi åt och jag gick till mammas jobb, åkte med henne hem. Sen åt jag middag och efter de skrev jag på min uppsats om romantiken!

Och efter de gick jag hem till mitt cp Jennie <3 vi hade roligt som vanligt! Och nu sitter jag här och häckar framför Tokyo drift! Och är irriterad på pappa som sitter och kommenterar hela filmen.. haha


-

sitter just nu i skolan och jobbar med ett arbete om Rasbiologi... as kul, eller? Idag slutar jag klockan 4, och sista lektionen ska vi få reda på våra praktikplatser. As neeeeeervös! Hoppas jag får den jag har önskat. Jag vill ha helg nu! Min darling Anna kommer ner hit från söderhamn då, så jag, hon och Tess ska träffas och dricka å ha trevligt som vanligt! hihi men ska fortsätta jobba nu, puusss :*

Snö

Har precis petat i mig lite mat, nu vet jag inte vad jag ska göra.. Ikväll ska jag iallafall kolla på twilight filmen som går på tv! Även fast jag sett den 100 gånger så är den fortfarande lika bra :)


Såhär ser du ut hemma hos mig just nu, vart fan är snön liksom!?! Kom nuuuu


Godmorgon

Vaknade nyss av att mamma ringde och väckte mig.. Så nu sitter jag och kollar på repris av grey's anatomy och unnar mig två julskinksmackor, eftersom jag inte åt på hela dagen igår så behöver jag något i mig.

Resten av dagen ska jag jobba lite med svenska uppsatsen. Byee


Sova!

Idag har jag inte gjort något alls. Vakna vid sex, kände mig helt konstig så gick och la mig igen och vakna inte förns halv två! Haha helt sjukt. Resten av dagen har jag mått illa och svettats och frusit. Vettefan vad de är som spökar. Menmen, när mamma kom hem så bakade vi bullar för hela slanten! Blir nog hemma imorgon också, känner mig fortfarande inte bra riktigt.. :/ nu ska jag försöka sova. Tjarå!


Måndag 12/12

Min helg var helt okej faktiskt. I fredags var jag som sagt med Amanda och Maria, vi åt Kina och skratta så vi höll på å dö, sen åkte jag och Maria hem med halv tolv bussen. I lördags väckte mamma mig vid 9, för klockan 10 skulle vi åka upp till vallvik till min faster å farbror. Vilket var jättemysigt. På kvällen kom Anna och hämta mig, hon bor ungefär en kvart därifrån, så min lördags spenderade jag med trevligt folk uppe i Söderhamn. Underbart <3 och idag är jag hemma från skolan..


9/12-11

Sitter just nu hemma hos Amanda och kollar på Sunes jul, awesome! Vi väntar på att majsan ska sluta skolan sen ska vi äta Kina buffé. :D senare ikväll blir de idol-finalen! Jag ber till gudnatt Amanda vinner.. Annars blir jag arg. Jaja nu ska jag kolla klart på Sunes jul. Tjarååååå!

fml

allt jag säger just nu. Fuck my life.. orkar inte..

tisdag 6/12

Sitter just nu i skolan och skriver på min svenska, ska srkiva en två sidor lång uppsats om romantiken.. jippie! Menmen, måste man så måste man. Efter svenskan har jag bara en lekiton kvar och det är engelska och då ska vi kolla på en film som heter " American History X". Den är riktigt bra faktiskt, :) Efter skolan ska jag ner på stan och köpa lite julklappar för har inte köpt en enda.. haha börjar få lite smått panik. Sen ska jag hem och plugga, har naturkunskapsprov på torsdag :( Jaja, nu ska jag försöka jobba vidare med svenskan! Puss

*

är med och tävlar i en blogg om en "julklapp" kan man säga! Hoppas jag vinner, hihi :) http://www.hotgossips.se/2011/12/03/vinn-din-favorit-sack/

-

Ibland är det svårt att sätta punkt, då sätter vi ett kommatecken där istället och förlänger något som borde tagit slut för länge sen.


Bjuder på en bild på Teah <3


Fml

Igår var jag med Jennie hela dagen/kvällen, riktigt mysigt. Har alltid lika roligt med den bruden <3 vi va barnvakt till hennes kusin lilla bebis teah, så sööt!
Idag vaknade jag vid 06.00 när klockan ringde men mådde som en påse skit, så jag gick ner tog en Alvedon och gick upp och la mig igen. Så nu är jag vaken igen och idag ska jag inte göra ett bajs. Jag måste dock plugga lite, har omprov i matte imorgon så..
Fan vad jag längtar till att ta hål i tungan..

Lördag & söndag

Igår var jag ju som sagt på julbord, de va riktigt trevligt å gott :) när jag va klar där träffade jag maria, Jocke, Jesper och Christopher, först åkte vi runt i en timme typ.. Bara åkte bil överallt och ingenstans. Sen åkte vi hem till Jocke och kollade på film. Senare åkte vi till almunge och skulle hämta Rasmus för han ringde och sa att han hade blivit slagen, haha.
Senare släppte vi av alla utom Maria så åkte jag, Jocke och Maria vidare och gjorde typ ingenting. Men men de va lite av vad min lördag bestod av.
Nu har jag väl varit vaken i en timme ungefär och nu sitter jag här och har har precis ätit lunch. Nu ska jag bara byta om sen ska jag gå hem till Jennie, mysigt. Sen ikväll ska jag plugga lite och sen ska jag träffa jennie igen :)
Idag är de andra advent förresten, och ingen snö så långt ögat kan nå, helt sjukt. Jag vill ha snö NU!

Fredag & lördag

Igår hade vi bad i skolan, ingenting jag hade sett fram emot direkt men de va faktiskt helt okej. Sen efter idrotten hade vi psykologiprov och jag tror de gick ganska bra :) på kvällen skulle jag egentligen träffat Jennie men så blev de inte. Så jag kolla på idol å lite sånt, sen vid två på natten åkte jag med Jocke & Christopher till Putte. Där var Falk, Robin och Säfström. Vi gjorde inte så mkt utan vi satt och prata och rökte vattenpipa, trevligt trevligt.
Just nu sitter jag hemma vid tvn men ska snart gå till mormor och fika. Sen blir de hem och fixa sig, ska på julbord idag. Åh vad jag längtar, jag älskar julmat :D  efter julbordet vet jag inte vad som händer. Men jag hittar väl något roligt att göra. Nej nu ska jag gå till mormor.
Harebrahej!
Ps. Är de något som ser konstigt ut eller om jag stavat fel så är de för att de är första gången jag bloggar från mobilen :)

RSS 2.0