30/11-11

Idag började jag halv nio med 3 timmars nationella i engelska, haha fyfan så trött jag vart efter de, min hjärna var typ utarbetad eller något. Satt och sov den sista lektionen vi hade. Menmen, får hoppas att jag inte missa något viktigt! När jag kom hem så somnade jag på soffan i en och en halv timme ungefär, riktigt skönt! Känner att jag börjar bli sjuk.. usch, har inte tid att bli sjuk! Har liksom två prov till den bara den här veckan och sen har jag två prov nästa vecka... åh jag orkar inte..


Nu sitter jag här och chillar ett tag, orkar inte göra något just nu. Men snart ska jag plugga ännu mer till provet jag har imorgon + på provet jag har på fredag. Fyfan säger jag bara.. Menmen en positiv grej är att imorgon är det bara 1 månad kvar tills jag blir 18! helt sjuukt vad jag längtar!

Men kom och tänka på en sak, det enda jag har tänkt på hitills är alla bra saker med att bli 18.
  • Man får ta körkort
  • Man får gå på krogen
  • Man får tatuera sig / pierca sig utan föräldrarnas tillstånd
  • Man får göra vafan man vill helt enkelt.
Men sen då, det finns ju sååå mycket mer man måste hålla koll på?! Shit, börjar bli lite nervös faktiskt. Men iallalfall det är ju som sagt en månad kvar, så jag har ju lite tid att tänka på saker och ting...

en bild från Gran Canaria för ungefär ett & ett halvt år sedan.

min önskelista

Det här är vad jag önskar mig i julklapp och födelsedagspresent.
+ ett gymkort!

baajs

idag var våran första lektion inställd så jag började inte förens 12.10, skönt! slutade tio över tre och nu sitter jag i soffan och har precis ätit mat, ska snart ut och röka med Jocke och sen ska jag plugga matte eftersom jag har prov på torsdag! Imorgon är de nationella igen, får se hur de går.. har inte så mycket mer att skriva, menmen ska ut å röka nu, så vi hörs sen! hare bra hej!

super mario skulle man väl ha som man, eller hur?



Rubrik

Hello, igår åkte jag hem till Tess & Patrick och kolla på film, vi såg "The Others" den var ganska äcklig faktiskt. Menmen, sen skulle vi ut å röka och då ser vi att det snöar. Fyfan vad glad jag blev! Blev som en litet barn på julafton, jag verkligen älskar vintern! Men jag vill helst att de ska vara typ en meter snö, så jag hoppas det blir så! :D    Jag var hemma vid kvart över tio och då hoppa jag i säng direkt, men kunde inte sova så slog på en film. Somna väl någon gång vid tolv.

Och nu sitter jag i skolan och ska snart ha studiestuga så ska räkna lite matte tänkte jag, får se hur det går med de, förstår fortfarande inte så mycket av det.. 

                                                     

första advent

min helg har varit helt okej faktiskt. I fredags hade jag en skitdag i skolan för min lärare är dum i huvudet. Sen när jag kommer hem så kommer sofia på besök som jag inte träffat på typ två år, sötnosen! Vi satt och åt räkor och drack vin och hade allmänt mys. Senare på kvällen kom Jennie, Jesper och Felix hit och vi kolla film och lite sånt!

Lördagen började med att jag jobbade på en auktion, jag sålde fika och diska och de var faktiskt riktigt roligt! Massa söta gamlingar. Jag tjänade iallafall 500 kronor på att jobba tre timmar så jag var rätt nöjd! Senare på kvällen så åkte jag till Knivsta på "chill-krök" men de blev inte så chill för min del.. Men iallafall de var trevligt, jag var väl hemma vid halv fyra och då somnade jag direkt.

Idag är de första advent och mindre än fyra veckor kvar till julafton.. Vart tar tiden vägen liksom!? jag har inte köpt en enda julklapp än, så känner att jag måste gå på stan någon dag den här veckan eller nästa. Idag vaknade jag vid tolv och åkte med mamma in till stan och handlade. Senare ikväll hade jag ju tänkt att åka och kolla på fyrverkerierna i uppsala, men de blev ju inställt så jag ska nog träffa Therese en stund! Nej nu ska jag öppna matteboken och försöka förstå vafan de är vi håller på med i matten just nu!

snart är det julafton, åh så jag längtar.




hello

sitter just nu hemma hos min älskade kines Gunilla! vi har precis kommit hem till henne och sitter i hennes rum och bajsar. Vi ska snart ner till hennes tvättstuga tydligen, Jippie! Men snart kommer mamma och hämtar mig och då ska vi åka och handla massa gott att ha till nationella provet imorgon, sen blir de hem å plugga röven av mig!
Puss från mig och min kines!!

-

Har nu pluggat lite på idrottsteorin som vi har till på fredag, känner att jag måste plugga som en dåre imorgon för att klara det. Men iallafall, idag har jag inte gjort så mycket, när jag kom hem så tog jag en skål yoghurt (stavning?) med rabarbersmak, mums. Sen så låg jag och dega vid tvn ett tag och sen pluggade jag sen åt jag middag, sen pluggade jag igen sen träffade jag några kompisar typ en timme och nu ligger jag här och ska kolla på Jägarna! tröttnar fan aldrig på den filmen, helt klart den bästa svenska film som gjorts :D Imorgon går jag 08.50 till 14.30 helt okej dag faktiskt förutom att vi har matte första lektionen, menmen jag överlever nog.. Som sagt så efter skolan imorgon så ska jag plugga, plugga, plugga och åter plugga. Men som tur är älskar jag ju att plugga! eller?



Jaja, Jägarna kallar! ♥


sitter i skolan just nu..

sitter i skolan just nu och har precis skrivit ett prov i människan socialt och kulturellt. Kändes som att de gick bra faktiskt, får hoppas på det bästa! Idag ska jag egentligen sluta klockan fyra men våran ena lektion är inställd så jag slutar klockan två, fyfan så skönt! Så efter skolan ska jag hem och plugga och försöka fixa till min stationära data, har tröttnat som fan på min bärbara.. jävla pissdata. Men får be någon om hjälp eftersom att jag inte är så duktig på tekniska grejjer. Men nu börjar våran lektion så måste springa! Skriver ett inlägg ikväll också!




Puss ♥

^.

Sitter just nu i skolan med Gunilla och gör inte ett bajs. Idag slutar jag klockan fyra, då ska jag ner på stan en stund och kolla lite. Sen ska jag åka med min bror hem och sen ikväll blir de pluggning på högsta nivå.  Igår kollade jag, jocke & christopher på never back down, det är fan den bästa filmen som gjorts! Jake är så sjuuuukt jävla snygg. He's my dreamguy.

    kolla bara på honom... jag tror jag dör en smula

monday

Den här dagen har sugit pung. Kände redan igår att jag hade ont i halsen men jag åkte till skolan imorse ändå, hade ett prov jag inte kunde missa. Och jag har ändå inte tid att vara sjuk den här veckan, har fyra till prov att se fram emot ;)  sitter just nu å pluggar lite smått på "människan socialt och kulturellt" som jag har prov i på onsdag. Snart ska jag hem till Christopher och röka en cigg och kanske snacka lite gojja!  Imorrn ska jag nog ut å springa, känner att jag behöver det. Hare bra hej!

Bjuder på en bild på mig som jag ser ut just nu, utan smink och sitter i sportbh ba!



måndagar är den bästa dagen på veckan.. eller?

Blir hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.

söndag 20/11 ♥

Helgen har varit helt okej! I fredags gick jag hem till Jennie en stund och träffade även Robin och John. Det var riktigt trevligt. Vi satt och kolla på skräckfilmer och mös med massa godis. Jag var hemma vid elva igen så kvällen var rätt lugn.

Igår så åkte jag med mamma till stan en stund på dagen och sedan åkte vi vidare hem till mormor & morfar och fikade och hade det mysigt. Sen åt jag och fixade mig, senare kom Elin hem till mig och vi tog en cider eller två innan vi åkte hem till Christopher och förade. Senare på kvällen åkte vi till Knivsta hem till Amanda där det var massa trevligt folk. Kvällen slutade för mig vid halv tre-tre någon gång.

Idag tog jag en lång & varm dusch och sedan dess har jag suttit på mitt rum med massor med ljus tända och pluggat i massor. Pm:et är klart och har även läst min engelskabok som egentligen skulle varit klar förra fredagen.. hihi, och nu sitter jag och läser om höftbensfrakturer och röntgen som vi har läxförhör på imorgon. Resten av kvällen ska jag fortsätta plugga och sedan ska jag nog kolla på en film med familjen. mys


Bjuder på en ungefär ett år gammal bild på mig & min dåvarande pojkvän Fredrik när vi hade vårbalen i 9an.

friday

Hann inte mer än till skolan så fick jag vända igen, kände mig krasslig och mådde illa. Så nu sitter jag hemma under en varm filt med en kopp te och försöker bli en människa igen. Ikväll blir de nog bara att sitta hemma och kolla på idol eller något sånt, för att orka med festligheterna imorgon!   Hörs senare, puss!





Fick en fråga av en läsare om de fanns någon kille som gjorde min värld till finast.
Men just nu så finns det faktiskt ingen som gör min värld finast, ingen kan göra det just nu. Det har hänt för mycket i mitt liv under en så kort period så de finns faktiskt ingen. Förutom mina älskade bröder och min pappa.





Put a condom on your heart, beacuse i'm about to fuck your feelings.

måndag

Dagen idag har gått sjukt segt, började 09.10 och slutade 16.30. Hade bara tråkiga lektioner. Menmen, just nu sitter jag å skriver klart mitt PM. 17 sidor om Abort, check!   Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska nog bara vara hemma och ta de lugnt. Är så sjukt taggad till på lördag då jag,Elin och Maria ska på fest i Tärnsjö. Fyfan så kul de ska bli!! :D





Välj inte den finaste killen i världen, välj killen som gör din värld finast.

söndag

Helgen har sett ut såhär,
Fredag: Jag å Elin hade skräckfilms-maraton, så vi tog de faktiskt bara lugnt och satt och prata och kolla som sagt på skräckfilmer.  Sen sov jag hos Elin :)

Lördag: Min kusin fyllde 22 år, så jag var hemma hos henne med hela tjocka släkten och åt mat och fikade, det var riktigt mysigt. Sen efter de träffade jag Jocke, Bacon och Tess. Vi satt å drack lite grann hemma hos Jocke och hade de allmänt mysigt.

Idag: Idag har jag inte gjort så mycket, tog en varm dusch när jag vaknade och sen har jag suttit och kollat på fimer, sen träffade jag Jennie en snabbis. Och har ju även firat min älskade pappa på farsdag! <3


Angående frågestunden så väntar jag på att fler ska fråga frågor! Så jag svarar på alla frågor någon dag i veckan! :)



.

Nu kör jag på en frågestund! Svarar på allt.




fredag!

Äntligen fredag!!! fyfan så skönt säger jag bara. Just nu sitter jag å har engelska och försöker skriva på min book-report, och jag har inte ens läst ut boken, Lyckat.   Menmen, min helg ser faktiskt riktigt lugn ut för min del det är en fest i knivsta ikväll men för min del  blir de att åka hem till min älskade Elin och bara mysa med massa godis och en jävla massa skräckfilmer! <3 Imorgon ska jag kanske på fest, får se.. Jag blir sjukt taggad för just nu sitter jag och lyssnar på Hangover-Taio Cruz. Blir skit taggad av den låten. Men får se vad min helg har att bjuda på. 






   http://www.youtube.com/watch?v=ZD-MpVSmFtg  



bajs

förlåt för dålig uppdatering igen.. Men i fredags hade jag och Jocke som sagt lokal-fest och den blev riktigt lyckad förutom att jag behövde åka hem vid halv tolv för att jag mådde dåligt.. haha
 
På lördagen åkte jag hem till Thess och söp ännu en dag, och de va riktigt roligt! :)

Söndagen tillbringade jag bara hemma och låg å sov för de mesta, kan va skönt de också!


 Just nu sitter jag i skolan och skriver på mitt pm medans jag lyssnar på Volbeat. Bruden är arg idag, haha men de är tillåtet på måndagar! det blir inte direkt bättre av att jag slutar halv fem idag..

När jag kommer hem ska jag tappa upp ett bad och bara mysa. Åh va jag längtar! 


torsdagkväll

Nu drar jag ut och åker bil med Jocke, Rasmus och Bacon!  

vi måste hämta högtalarna och sånt till imorgon! Taggadbrud.se


Hare bra hej!

förlåt

Förlåt för dålig uppdatering!! som sagt så har jag lov den här veckan och de är sjukt skönt, har inte gjort så mycket förutom att varit med min älskade Elin. Imorgon är de fredag och jag & Jocke har fixat lokal-fest, så nu jävlar är de fullt ös medvetslös! 

Ikväll ska jag nog träffa Jennie, men får se hur de blir helt enkelt :)



Varje gång jag möter din blick så blir min värld lite större.

RSS 2.0